Samen op koers

Bedrijfsadviseurs

Of u nu een vraag heeft over de loon- administratie of de laatste ontwikkelingen op het gebied van uw leaseplan; LDE Accountants weet het antwoord. Wij zijn experts in bedrijfsbrede advisering, maar hebben specialisten in huis op alle noodzakelijke terreinen.

Vind aan de rechterzijde de weg naar onze verschillende expertises. Direct contact? Stel uw vraag aan Alex.

 

Stel eenvoudig en snel uw vraag aan Alex.

Onze dienstverlening. Hier zijn wij goed in:

 • Bedrijfsadministratie op orde

  Een gezonde onderneming begint bij een goed georganiseerde administratie. Wij zorgen met een check en eventuele reorganisatie van uw administratie dat deze goed staat. U zult zien dat het u tijd en rust gaat opleveren.

 • Bedrijfswaardering & overnames

  Op het moment dat u door wilt groeien kan het strategisch slim zijn het overnamepad te bewandelen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Heeft u een juiste kandidaat gevonden? En wat betekent dat voor uw positie?

 • Jaarrekening & managementrapportages

  De jaarrekening is een terugkerend moment dat voor ondernemers zelden op een passend moment komt. Laat LDE uw jaarrekeningen en managementrapportages verzorgen en profiteer van de inzichten die het oplevert.

 • Fiscaal advies

  Bij LDE investeren we veel tijd en moeite in het up to date zijn met de laatste belastingregels en -mogelijkheden, zodat we uw resultaten en aangiftes op juiste, aansluitende wijze kunnen produceren.