Met LDE Accountants blijf ik strak sturen

Na een dag hard werken en thuiskomen en weten dat je administratief ook bij bent geeft een goed gevoel. LDE Accountants zien we als onze businesspartner. We weten elkaar haarfijn te vinden als we met een probleem rondlopen. LDE Accountants is mijn sparringpartner als ik met nieuwe ideeën rondloop. Wanneer je rondrijdt is het fijn een accountant te hebben die je begrijpt en je de juiste kant op weet te sturen. Of het nu over operationele risico’s gaat of een complex BTW vraagstuk. LDE Accountants zien we als ondernemers. Hij moet je business begrijpen en passen bij je portemonnee.

“Met LDE Accountants blijf ik strak sturen”

LDE accountants werkt aan bovenstaande graag mee. Dat geeft een warm gevoel. Men wil graag tevreden klanten en dat ben ik. Men heeft goede kennis tegen scherpe prijzen. Door deze prettige werkrelatie bouwt men een laagdrempelige relatie met je op.

Eric R. Kok

Algemeen Directeur (en zelf ondernemer)