Heerlijk dat huiskamergevoel.

BAM Wonen & Lifestyle is een woonwinkel waar een groot assortiment aan stoelen, banken, fauteuils, tafels, kasten enz… laten zien. Diverse stoffen, vormen en kleuren zijn gebruikt om de warmte van een huiskamer te benadrukken. Dit alles is aangekleed met eigentijdse accessoires. We helpen u graag bij het uitzoeken en samenstellen van uw droominterieur. Zo geven wij interieuradvies en maken 3D ontwerpen om u een compleet beeld te geven van uw nieuwe interieur. We realiseren niet alleen interieurs voor particulieren, maar ook voor de zakelijke projectmarkt zoals het inrichten van winkelpanden, horecagelegenheden, zorginstellingen etc..

“Heerlijk dat huiskamergevoel.”

Toen ik ruim een jaar geleden met mijn onderneming begon heb ik gezocht naar een accountant die mij ook dat warme huiskamer gevoel gaf. Bij LDE accountants heb ik dat gevonden. Ik krijg goede begeleiding, wat je zeker als starter nodig hebt en een vaste prijsafspraak zodat ik weet wat het me per jaar kost.

Nicolle van Gisbergen
Eigenaresse BAM Wonen & Lifestyle