Introductie loonadministratie afdeling, afscheid Mark Verspaandonk.

» Wist je dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega (assistent) accountant? Lees snel verder!

Afgelopen donderdag heeft Mark Verspaandonk na 11 jaar zijn laatste werkdag gehad bij LDE Accountants. In verband met reistijd en zijn eigen onderneming “Jungle Gemz” waren beide banen niet meer te combineren en heeft Mark het besluit genomen om LDE Accountants te gaan verlaten. Na vele jaren in dienst te zijn geweest konden we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben we Mark met een leuke borrel in het zonnetje gezet.

Afscheid Mark Verspaandonk

Wij wensen hem veel succes en bedanken hem voor de prettige samenwerking!

v.l.n.r. Kees van Loon, Mark Verspaandonk, Kees van de Sande, Manon Jongbloets

Vanaf heden bestaat onze loonadministratie afdeling uit:

Kees van Loon

Kees is vanaf 2003 werkzaam bij LDE Accountants, al jaren verzorgd hij de salarisadministraties van onze cliënten. In het dagelijks leven probeert hij zoveel mogelijk tijd te besteden aan zijn gezin en daarnaast is hij ook actief als vrijwilliger binnen voetbalvereniging Uno Animo.

Kees van de Sande

Kees is vanaf 2002 werkzaam bij K & D Accountants en vanaf 2019 verzorgd hij samen met Kees van Loon de salarisadministraties van onze cliënten. In zijn vrije tijd bezoekt hij regelmatig amateurvoetbalwedstrijden en verder kijkt hij graag voetbal op TV. Bij mooi weer maakt hij graag een ritje in zijn oldtimer.

Manon Jongbloets

Manon is vanaf september 2019 werkzaam bij LDE Accountants. Zij heeft een achtergrond in de HR, waarbij zij het raakvlak met salarissen erg interessant vond. Zodoende heeft zij de opleiding ‘Praktijk Loonadministratie’ afgerond en is ze momenteel bezig met ‘Vak Payroll Services’.  Het salaris vak is dus nog vrij nieuw voor haar, maar met de geleerde theorie gaat dat helemaal goed komen. 
In haar vrije tijd speelt ze trombone (She’s Udenhout) en gaat ze graag motorrijden met haar vrienden.

Met drieën verzorgen zij de loonadministraties voor LDE Accountants alsmede voor K & D Accountants.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op!