John Beerens en LDE Accountants samen op RTL5 op 19 december om 21.30 uur.

» Wist je dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega (assistent) accountant? Lees snel verder!

John Beerens en LDE Accountants samen op RTL5 op 19 december om 21.30 uur.

Met ruim 400.000 kijkers is John Beerens Salon Take Over een succes aan het worden op RTL5. Ruim 3 weken geleden werd LDE Accountants gebeld door John Beerens met het verzoek of er nog een adviseur of accountant bereid was om op zeer korte termijn een rolletje te spelen in het tv programma van John Beerens Salon Take Over. John Beerens en LDE Accountants werken al ruim 15 jaar samen. François Hendrikx heeft deze kans uiterst serieus op zich genomen en zo geschiedde dat er op maandagmiddag 28 november een compleet productieteam bij LDE Accountants aan de deur stond om een deel van het tv programma op te nemen.

“Ik was helemaal gaar na ruim 4 uur opnamen” vertelt Francois Hendrikx. “Ik had niet verwacht dat er zoveel opgenomen moet worden voor een kwartiertje televisie. Je wordt vanuit alle hoeken gefilmd. Ik heb diepe respect voor John Beerens gekregen die de afgelopen maanden zo 4 dagen per week door heel Nederland heeft moeten rijden om een prachtig programma te kunnen maken.” De rol van LDE Accountants was om Marleen Nieuwveld te helpen met haar cijfers, en inzichtelijk te maken hoe ze er op dit moment voorstond en aan welke knoppen ze zou moeten gaan draaien om uiteindelijk de juiste koers te kunnen gaan varen met haar Salon Haar Axi in Rotterdam. LDE Accountants roept dan ook zoveel mogelijk mensen op om af te stemmen op RTL5 op maandag 19 december om 21.30 uur.

3 antwoorden
 1. ronald van den Ende
  ronald van den Ende zegt:

  Kijk, dat is nog eens een mooi voorbeeld van crossmediale marketing!
  Ik heb John al aangeboden om, indien benodigd, gratis een promotieteam of trainer in te zetten om een bepaalde salon terug op de kaart te krijgen!

  Ga zo door.
  Ronald van den Ende/depromoters.nl

 2. Dolly
  Dolly zegt:

  Ik zou willen weten waar ik een goed kapper opleiding instituut is in de Randstand. Ik zou me tot kapper willen laten opleiding. Want al 17 jaar heb ik geen baan. Ik wil in ander richting werk zoeken. Ik ben al 41 en zit in de bijstand. Help.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie