Uw omzet verhogen?

» Wist je dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega (assistent) accountant? Lees snel verder!

Onze stelling is dat door u aan te sluiten bij LDE Accountants B.V. en meer concreet bij LDE Business u in staat zal worden gebracht om uw netwerk uit te breiden en uw omzet te verhogen. Reden is dat we u een netwerk aanbieden van relaties van LDE Business welke rechtstreeks benaderbaar zijn door u en waar een gezamenlijke relatie loopt met LDE.

Alleen klanten van LDE Accountants B.V. kunnen lid worden van LDE Business. Het is dus een besloten netwerk waardoor de exclusiviteit overeind blijft.

U kunt als ondernemer specifieke aanbiedingen binnen dit platform plaatsen en hierdoor uw omzetkansen verhogen.

Uiteraard sluit u zich geheel vrijwillig aan bij LDE Business. Indien u geen gebruik wenst te maken van LDE Business dan sluit u zich gewoon niet aan.

In de toekomst zal LDE Business naar verwachting verder uitgebreid gaan worden met meerdere activiteiten. Dit teneinde ook een fysiek netwerk te creëren en niet alleen een digitaal netwerk.

Wij, als LDE, zijn van mening dat we moeten faciliteren dat een ondernemer die klant is bij LDE, en dus de werkzaamheden aan ons kantoor gunt, een netwerk moet kunnen krijgen waardoor de mogelijkheid van omzetverruiming / netwerkverbreding aanwezig is. LDE heeft een uitgebreid netwerk en wil deze via de website en latere bijeenkomsten onder de aandacht brengen bij relaties van LDE Business.

Door op de onderstaande link te klikken en vervolgens op de button “Join Group” te klikken ontvangen wij u als lid van de groep.

http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=3927605

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie