Markt van ZZP-ers

» Wist je dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega (assistent) accountant? Lees snel verder!

De markt van ZZP-ers is groot en nog steeds groeiend.

De individuele ZZP-er heeft het echter niet altijd makkelijk in deze tijd. Als vakman/vrouw ben je wel in staat om een mooi product of dienst te leveren, maar het valt niet altijd mee om aan genoeg juist betaalde opdrachten te komen. Tevens valt het niet mee om aan alle wettelijke administratieve verplichtingen te voldoen.

Wij als LDE hebben hier een oplossing voor die tevens ook betaalbaar is.

Reclame en boekhouding
De ZZP-er heeft weinig tijd en veelal weinig affiniteit met de boekhouding en veelal ook weinig affiniteit met acquisitie. In samenwerking met Audiss software uit Groningen hebben wij een gezamenlijke aanpak ontwikkeld, die er voor zorgt dat de ondernemer opgeleid gaat worden om zijn administratie eenvoudig bij te houden. Daarnaast zijn we bezig met het organiseren van gratis bijeenkomsten over werken met Excel en omgaan met Social Media. Hoe vind ik op een goedkope manier mijn klanten, of anders gezegd: hoe vinden de klanten mij in deze tijd van digitalisering?

Het middenstandsdiploma welke in het verleden verplicht was om als ondernemer te mogen starten bestaat niet meer. Wij hebben dit ondervangen door een boekhoudkundige opleiding op individueel niveau te organiseren. U werkt dus samen met een deskundige op dit gebied aan uw eigen boekhouding met als doel om uiteindelijk veel zelf te verzorgen en dus kosten te besparen.

Indien u interesse hebt in deze vorm van dienstverlening verzoeken wij u contact met ons op te nemen per mail.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie